Havi kedvenc – főszerepben a körömlakk

A hétvégén egy nagyszabású szépség és divatshown jártam, ahol a főszerep a körmöké volt. A Belvárosi Creative Stúdió  www.creativenails.hu vendégeként a Boscolo Hotelben megrendezett eseményükön nem csak énekeltem 🙂 Azt nem mondom, hogy ennyi körömlakkot én még nem láttam, mert évek óta ismerem a CND termékeit, de az tény, hogy mindig meglepődöm, mennyi szín létezik! A választásom mindig attól függ, hogy milyen a hangulatom és hogy előreláthatólag milyen programjaim lesznek. A Shellac a turnék idején vált be nagyon, mert ha két hétig ugyanazt a színt szeretném látni a körmeimen és nincs időm a nagy “országjárásban”  a manikűrösömhöz szaladgálni, akkor tudom, hogy ezzel a lakkal szép és ápolt lesz a körmöm hosszú ideig. A Vinylux színeit már én is felkenhetem otthon (levegőre száradó) és bár tartós és egy hétig garantáltan gyönyörű, teljesen hagyományos módon kenhető és leoldható. A mostani kedvencem a Rythm&Heat kollekcióból a Ripe Guava. :)))

Bár a választás nem könnyű, szeretek játszani a színekkel. Hihetetlen, hogy évszakonként jön új kollekció és még 20 év után sem történt meg, hogy ismétlődtek volna a színek.

Nem volt nehéz a lányaimat is elcsábítani erre a rendezvényre! Boldogok voltak, mert megengedtem nekik is egy kis lakkozást és bár ezt a témát nem visszük túlzásba, tagadhatatlan, hogy ilyenkor előbújik belőlük is a nő és csak pislogok, hogy milyen magabiztosan válogatnak a színek között.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.