Köszöntelek

Ez azért alapvetően csajos blog lesz.

Egy olyan “egy fenékkel négy lovat megülő” típusú nő blogja.

S mindezt azért, mert arra gondoltam, hogy az, ami egy kis közösségben sokakat inspirál, vagy segít, vagy csak más szögből világít meg helyzeteket, az talán másoknak, – nemcsak a körülöttem élőknek – is adhat valamit.

Szépen élek. Viszonylag nyugalomban (szerintem). Sok mindent tudatosan alakítok ki magam körül annak érdekében, hogy harmonikus legyen az életem, az életünk. Nem, sajnos nem tudom arra a választ, hogy “mi a titok?” (ettől a kérdéstől a falra mászok). Nem tudom, mitől harmonikus valakinek az élete (és az sem biztos, hogy mindenki erre vágyik), nincs titkos receptem a tuti jóra, de ha inspirálódnál egy a hivatását és a családját is szenvedélyesen szerető nő életének néhány pillanatából, akkor nézz itt körül, ugyanis ezért kelt életre “Az én világom”.

4 thoughts on “Köszöntelek

 • Reply Grobert 2017-04-11 at 20:38

  A titok talán nem is titok… A harmónia az egymásra figyelés, az önzetlen szeretet természetes kellene hogy legyen, nem titok. És ahogy látom, nálatok mindez bőségesen megvan. 🙂 Várom a folytatást! 🙂

 • Reply Horváth József 2017-04-12 at 06:10

  Szia Adri! Írtad hogy (csajos blog lesz) azért én mint pasi érdekelhet, mert hátha találok egy-két dolgot, gondolatot amit ebben a rohanó életben használni tudok. A minap láttam a tévében egy riport műsort rólad családodról. Őszintén meg fogott az a nyugalom ami körül vesz titeket. Ez az ami sok helyről hiányzik.

 • Reply Szekeres Adrien 2017-04-26 at 07:27

  🙂

 • Reply Trautmann Ákos 2017-06-01 at 17:05

  csajos blog, de jó beleolvasgatni 🙂
  szeretünk Adri!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.