Ki nem szereti a cipőket?

Partnereimmel az együttműködés mindig izgalmas, és kihívásokkal teli. Ilyenkor szeretem megismerni a márkát közelebbről. Érdekel a cég története, filozófiája, de természetesen örömmel kipróbálom a termékeit, a “must have” darabokat és az újdonságokat is. Sokat ötletelünk azon, hogy mik azok a közös pontok, érzések, tulajdonságok, amik összekapcsolnak minket.

A Högl Magyarországgal sokrétű együttműködést dolgoztunk ki, és szinte havi szinten találunk ki valami újat.

Nagyon örülök, annak, hogy nem csak a magyarokkal, hanem a teljes Högl Shoes rajongói táborral tudom megosztani a Högl cipőben járás élményét. Angolul jelennek meg a blogjaim, de ti itt olvashatjátok magyarul is.

Az Easy Going kollekció tényleg a “4 lovat megülő nő” beteljesült álma. Elhomályosodnak a határok a városi, alkalmi és sportos viseletek között, és lehetővé teszi, hogy ne kelljen még egy pár cipőt bedobnunk az autóba cserének.  Nekem lehetőségem volt kipróbálni az összeset, és a Sporty Spirit kollekció tetszett meg nagyon. Ti nem láttok engem lapos talpú cipőben, pedig hétköznap gyakran viselek ilyet. Sokat segít, ha az egész napos rohangálásban, van egy kényelmes sportos cipő, ami minden akadályt legyőz.

Amit a legjobban szeretek a Högl cipőkben, hogy legyen bár magassarkú, lapos, balerina, vagy sportos, mindig kényelmes. Tetszik a mostani kollekcióban, hogy a klasszikus színeken kívül sok-sok szín és virágos motívum teszi izgalmasabbá a cipőket. A Flower Blossom egy igazi színkavalkád. Naracs, citromsárga, rózsaszín és sok sok virág. Ki ne szeretne bele? Feldobja az egyszerű fekete koktélruhát, szuper egy fehér inghez és farmerhez is.  🙂

Egy minőségi cipőbe mindig megéri befektetni! Nekem most ez a kedvencem!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.